BALLINA VIDEO URTËSI POROSI HYJNORE CICËRIMA PROFETIKE KËSHILLA
Shtëpia në të cilën lexohet Kurani
Besimtari dhe hipokriti në raport me Kuranin!
Shembulli i namazit dhe lumit para shtëpisë
Dallim i madh mes dy shtëpive
Mos u dëshpëro për shkak të furnizimit!
Allahu dhuron furnizim të shumtë dhe të pandërprerë. Ai është Zoti i vetëm, i Cili kujdeset për këtë dhe i Cili administron furnizimin. Tek Ai ndodhet furnizimi i të gjithë robërve. "Kurse në qiell është furnizimi juaj dhe ajo çka ju premtohet."[1] Nëse njeri ...
Mos u dëshpëro me sjelljet e njerëzve ndaj teje por shikoje reagimin e tyre me Krijuesin
Mos u dëshpëro, ngase në vështirësitë dhe durimin e vuajtjeve qëndron rruga drejt fitores, lumturisë dhe suksesit
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemuslimanint
© Të gjitha të drejtat e rezervuara.
info@tijemusliman.com