BALLINA VIDEO HAP NJË FAQE URTËSI POROSI HYJNORE CICËRIMA PROFETIKE LUTJET E JETËS KËSHILLA ÇKA ËSHTË ISLAMI?
Vizito te semurin | Modeli i persosur
A e din kur qane shejtani
O ti qe ke ambicie te dobeta, te demaskoi Ramazani
Allahu nuk ka lindur kurrfare biri
Vlera e namazit ne xhamine Kuba
E kam harruar kete ose ate ajet
Çelësat e fshehtësisë, ato nuk i di askush përveç Allahut
15. Buzëqesh! | Modeli i përsosur
Me kete lutje t`i largon Allahu brengat
Jepni ate qe eshte detyre (zekatin) ne diten e vjeljes se tyre
Edukata e te ushqyerit | Modeli i persosur
Shperblime madheshtore me pak mund
Pija me e mire ne rruzullin tokesor
13. Kujdesu per fqinjet | Modeli i persosur
Mjere gjynahqari genjeshtar
Fale namazin e Istihares | Modeli i përsosur
Besa e Allahut për atë që fal 5 kohët e namazit
Kur, nëse jo në Ramazan?
Kujdesu te besh umre gjate ketij muaji
Ruaje gjuhen I Peshpëritjet e Ramazanit
Mos harro lutjet I Peshperitjet e Ramazanit
Kush eshte ai i mencur qe e neglizhon kete thesar?
Largoju pertacise - Peshperitjet e Ramazanit
Do ta kuptosh nje dite
Porosi nga Profeti Muhamed ï·º për tregtaret
Duaje per vellane ate qe do per vete
Besimtari eshte si dukati
10. Tregoji qe e do per hir te Allahut | Modeli i persosur
Cilat jane 6 keqardhjet pas vdekjës?
Vlera e namazit ne Xhamine e Profetit Muhamed ï·º
Vizito te semurin | Modeli i persosur
Mos rri naten zgjuar pa arsye
Mëshiro të vegjlit | Modeli i përsosur
Si mos ti ushqesh te varfërit
Ndihmo familjen ne punet e shtepise | Modeli i persosur
Mos e kryej punen `shkel e shko`
Kujdesu për jetimin | Modeli i përsosur
Kujdes nga lutja e atij qe i keni bere padrejtesi
05 - Mbaj lidhjet familjare | Modeli i persosur
Vlera e namazit ne xhamine e shenjte (Qabe)
Per cilat begati do te pyetesh se pari ne Diten e Kijametit?
Martohuni | Modeli i persosur
Dy gjerave nese u permbaheni, nuk do te devijoni kurre
Shoqeria me e mire
Mos i bëj naze ushqimit
Jep lemoshe | Modeli i persosur
"Nuk ka tjetër veç jetës së kësaj bote"
Ji i sjellshëm me gruan | Modeli i persosur
Eshte shkaterruar robi i dinarit
Kush eshte Zoti i vertete
Lutja e jobesimtareve eshte e kote
Kater premtimet hyjnore
Si rriten gradat ne xhenet
A i beson e shume premtimit te Allahut apo frikesimit te shejtanit
Hesht
A dyshoni ne ringjallje
Mjere per ate qe e lexon kete ajet dhe nuk mediton rreth tij
Shuaj mekatet sikur uji zjarrin!
Mos i trembni shpirtat tuaj!
Mos i neglizho keto sevape
Lemoshe per secilen nyje te trupit
Ruaju nga Xhehnemi qofte edhe me...
Agjerimi u eshte bere obligim
Sikur te zbritej Kurani mbi ndonje koder
Plani njevjeçar
A e ke menduar kete gje per namazin
Allahu eshte i bukur dhe e do te bukuren
Kur therret ezani hapen dyert e qiellit
Falu kudo qe te jeshe
Llojllojshmëria e gjuhëve dhe ngjyrave tuaja
Paramendo, Allahu të falenderon ty!
Kështu është ringjallja
Çfarë thanë për Profetin Muhamed?
Kur je më afër Zotit?
Besoja Allahut secilën çështje!
Dunjaja VS Ahireti
Abdesi e pastron besimtarin nga mëkatet
Përmendja e Allahut
A don dritë në Ditën e Kijametit
Allahu e ka marr përsipër furnizimin e tyre
Pasuria e vërtetë
Pyetja e parë në Ditën e Gjykimit
A e di pse Allahu të mjafton për çdo çështje
Mos e harro pas ushqimit këtë lutje
Leximi i Kuranit në publik dhe fshehtas
Fjalët që i shkundin mëkatet
Allahu e mëshiroftë njeriun zemërgjerë
Shpërblime "pa punë"!
Mos i urreni vajzat!
Ky njeri do ta meritojë Xhenetin
Mosrespekti ndaj prindërve
Ai është Allahu | Esh-Shafi (Shëruesi)
I mëson të tjerët ndërsa e harron vetveten!
Namazi është vepra më e mirë
Allahu e pret pendimin tënd!
Veprat e jobesimtarit jane si mirazhi në shkretëtirë!
Të gjitha këto nuk janë rastësi!
Lutja që nuk refuzohet!
Sëmundja e pastron besimtarin nga mëkatet
Fito një shtëpi në Xhenet!
Nëna, nëna, nëna ...
Vepër që vetëm vdekja të ndan nga Xheneti
Falënderimi për begati dhe durimi në sprova
Të mëshirëshmit do t`i mëshiroj i Gjithmëshirëshmi
Nuk është prej nesh!
A do që të shtohen begatitë?
Mos e `shkurto` rrugën drejt furnizimit
Namazi i `shkund` mëkatet
Tregti pa humbje
Çelësi i një martese të suksesshme
Dera e mesme e Xhenetit
Frekuentuesit e rregullt të Xhamisë
Pastërtia gjysma e besimit
Martesa është kështjella e besimtarit
Agjëro një vit!
Sillu ashtu siç dëshiron të sillen me ty!
Largim nga hipokrizia dhe xhehnemi
Flladi i Allahut (el-Latif)
Hapat e çmueshëm drejt xhamisë
Allahu i përgatit një vend në Xhenet...
Lidhja mes gurbetqarit dhe namazit
Ai t`i dërgon mirësitë me butësi!
Përgezo atë që fal 5 kohët e namazit!
Mes besimit dhe mohimit!
Buzëqesh
Pse nuk martohen të rinjtë?!
Si ta largojmë shejtanin nga shtëpitë tona?
Tubimet e mirësisë
Mos i shani prindërit tuaj!
Freskoje besimin!
Si ti ruajmë begatitë?
Kush janë fqinjët e Allahut?
A mos menduat se ju jeni krijues?!
Mos e humbni shpresën nga meshira e Allahut!
Sa i shëmtuar është gjykimi i tyre!
Busulla e jetës | Kthehu te Krijuesi
Mendjemadhi nuk do të futet në Xhenet
Bëhu falënderues ndaj Meje dhe prindërve të tu!
Mbill dhe fito!
Ndikimi i lëmoshës!
Allahu e do mirësinë dhe butësinë në çdo gjë
Shpërblimi për atë që humbet shikimin
Shembulli i besimtarit dhe i hipokritit!
O njerëz adhurone Zotin që ju krijoi!
Lidhja martesore argument mahnitës i Krijuesit
Kujdesi ndaj vajzave shkak për fitimin e Xhenetit
Jini vëllezër o robërit e Allahut!
Njeriu është në fenë e shokut!
Veprat apo prejardhja?!
Që të mos i nënvleresoni mirësitë e Allahut
Butësia në familje sjell mbarësi
Përgëzimi i përshpejtuar i besimtarit
Besimtari është më i shenjtë tek Allahu se Qabeja
Sa gosti e shëmtuar që është!
Ai është Allahu!
Cili është njeriu më i mirë
Mos e dëshironi vdekjen
Mësyshi është realitet!
Kush është i shpëtuari?
Aty ku përfundon imagjinata jonë ...
Askush nuk futet në Xhenet me veprat e tij
Veprat më të dashura tek Allahu
Shtëpia në të cilën lexohet Kurani
Besimtari dhe hipokriti në raport me Kuranin!
Shembulli i namazit dhe lumit para shtëpisë
Dallim i madh mes dy shtëpive
Njeriu me shpërblimin më të madh në namaz
Haxhi dhe Umreja e largojnë varfërinë
Zemra është `mbreti`
Namazi larg syve të njerëzve
Shpërblimi i atij që ndërton xhami
Shembulli i thirrësit në udhëzim dhe atij në lajthitje
Vlera e tregtarit të sinqertë
Drejtësia është parim Kur`anor
Kënaqësia e Zotit është tek kënaqësia e prindërve
Dy fjalë të dashura për Mëshiruesin
Zoti yt i dha instikt bletës!
Meleku Xhibril këshillon Profetin Muhamed ﷺ
Pas të vërtetës nuk ka tjetër pos iluzione
Tre persona nuk do të hyjnë në Xhenet
Zjarri i Xhehenemit iu ankua Zotit ...
Tre gjëra janë shpëtimtare dhe tre janë shkatërruese
Allahu e do atë që falënderon kur ha dhe pi
Liroje veten
Kërkoni shërimin me gjëra të lejuara
Shpërblime "pa punë" për besimtarin!
Sëmundja, ana pozitive e saj!
Kush e beson Allahun dhe ditën e fundit ...
Nuk ka më durimtar se Allahu!
Si ta shijojmë ëmbëlsinë e Imanit?
Shpenzimi për familje, lëmosha më e mirë
Besimtarët janë si një trup
Ai di çdo gjë
Zgjidhja Islame për "fake news"
Profeti u betua për 3 gjëra
Shpresa për jetë ka tejkaluar exhelin
Udhëzimi profetik i përngjan shiut
Kush i beson magjistarit ...
Raportet bashëshortore argument i madhërisë së Krijuesit
Nuk kam frikë për juve varfërinë, por ...
Kur përshëndeten besimtarët ju bien mëkatet
O Zot! Kërkoj mbrojtje nga ...
Më i miri në mesin tuaj!
Kërkimi i diturisë, obligim për çdo musliman
A e di sa mëkate falen me agjërimin e ditës së Arafatit?
Për më shumë furnizim dhe jetë
Pasojat e mosdhënies së zekatit
Zënkat shkak për mos falje të mëkateve
Mos e shpërdoroni ujin qoftë edhe për abdes
Kategoritë e mallkuara që mirren me alkool
Tre personat që Allahu nuk do ti shikojë në Ditën e Gjykimit
Sprova e umetit të Muhamedit ﷺ
Mos i mashtroni fëmijët
Dhuroni dhurata që të duheni
Cilat janë vendet më të dashura tek Allahu?
Shembulli i mëshirës së Allahut
A e di sa shpërblime ka ai që e thërret ezanin?
Lutje për nevojat e dunjasë dhe ahiretit
Momentet më të mira për lutje
Këshilla profetike për një ushqyeshmëri të rregullt
Secili do të futet në Xhenet, përveç ...
Ju do të vraponi pas pushtetit
Zbukurojeni leximin e Kuranit
Hyr në Xhenet nga cila derë që dëshiron
Kurani dhe agjërimi janë ndërmjetësues për njeriun
Shpërblimi i atij që e falë jacinë dhe sabahun në xhami
Kënaqësia vs Lumturia
Para se të thahet djersa
Test personal!
Mëshira dhe respekti janë cilësi të besimtarit
Puna më e mirë që mund të bësh
E ju insistoni të shkoni në zjarr!
Sprova është mirësi
Falënderoje Dhuruesin për mirësitë që ke
Dy njerëz mund të kihen zili
Njeriu më i dashur tek Allahu
Realiteti i Vitit te ri
Po të kishte vlerë kjo botë tek Allahu...
Miza dhe `logjika` e idhujtarit!
A është njësoj si Ai që krijon, si ai që nuk krijon?!
Çdo njeri lind si musliman
Vetëm Allahut i përket sundimi i qiejve dhe i tokës!
Porosi jetësore
Ti je një grumbull ditësh!
Nën hijën e vetme të Ditës së Gjykimit
Dita dhe nata argumente, për ata që logjikojnë!
Thuaj JO pikëllimit!
Privilegj vetëm për besimtarët
Ushqehu nga puna e duarve tua!
Cilësitë e Munafikut (hipokritit)
Eh, sa pak mirënjohës që jeni!
Nuk do te hyni ne Xhenet derisa
Me i miri prej jush
Mysafiret e Allahut
Kush lutet per ate qe ua meson njerezve te miren
Mekatet e nxijne zemren
Xheneti permes nje vepre te lehte
Muhamedi ﷺ ka paralajmëruar per vrasjet e pakuptimta
A ngopet njeriu
Dy fakte per Haxhin
A nuk e shikuan ata token
Meshkujt dhe femrat janë të barabartë në shpërblim!
Allahu nuk ka nevoje per agjerimin e tyre
1 dite agjerim 70 vjet larg xhehnemit
Ramazani muaji i faljes se mekateve
Stacionet e pastrimit te mekateve
Lakmia e njeriut per pasuri dhe fame
Privuesit e çdo mirësie
Shembulli i ringjalljes
Çfare na shpie ne Xhenet?
Prej meditimit ne adhurim
Bota eshte e jotja
Furnizimi dhe shembulli i zogut
Cka synon djalli permes alkoolit dhe bixhozit
Kater gjera perbejne lumturine
Jo racizmit
Dhembshuria e Muhamedit ﷺ për ty!
Llogaria rrjedhëse pas vdekjes
Respekti ndaj prindërve
Dy gjera qe nuk plaken
Eja ne shpetim I Namazi i Xhumase
Dy miresi qe shumica i neperkembin
Trupi apo zemra
Mbulesa urdher hyjnor
Valle, a ka krahas Allahut zot tjeter
Sa i cuditshem raporti Zot-njeri
Fundi i sinqeritetit dhe i genjeshtres
A jane te barabarte besimtaret dhe mohuesit
Dimri i besimtarit!
A nuk i shihni shpendet?!
Besimtari eshte si bleta
Njeriu qe genjen per Krijuesin dhe e fyen Ate!
Largohuni prej tyre qe te shpetoni
Muhamedi eshte njeriu me i afert me Jezusin
Nuk do te levize kemba jote ne Diten e Gjykimit pa u pyetur per ...
Ta mesojme Islamin me Albanin (komplet filmi)
Dobite e lemoshes
A e dini se cilat jane shtyllat e Islamit
Argument logjik mbi njeshmerine e Allahut
Kujdesi per gjendjen e fqinjit
Si ta fitojme dashurine e Allahut
Njerezit me te pasur ne bote
Si te behesh njeriu me i pasur
Si i këshillonte Profeti Muhamed shokët e tij para luftës?
Si na mëson Kurani të flasim?
Cilat janë obligimet e muslimanit ndaj muslimanit?
Lexo
Thirrje për meditim!
Sfidë për jobesimtarët!
Rregullat dhe etika e ditës së xhuma
10 - Film vizatimor për fëmijë
09 - Film vizatimor për fëmijë
Finalja!
Së bashku ...
Dita 1
Vetëvrasja nuk është zgjidhje!
Medito rreth jetës
Çelësi i suksesit
Ramazani dhe ndryshimi - PROMO
08 - Film vizatimor për fëmijë
Mos nxito!
Ji me Allahun
Shoku!
07 - Film vizatimor për fëmijë
Si do t`i përgjigjesh Zotit në këto pyetje?
Kënaqësia e shpirtit!
Çfarë përfiton nëse shkon në xhami?
Kush do t'i ngjallë eshtrat kur të kalben?
06 - Film vizatimor për fëmijë
Si të mos besosh në Zot ?!
Pozita e femrës në Islam
05 - Film vizatimor për fëmijë
04 - Film vizatimor për fëmijë
03 - Film vizatimor për fëmijë
Jeta ...
02 - Film vizatimor për fëmijë
01 - Film vizatimor për fëmijë
Cilët nuk i do Allahu?
Pse namazi në xhami?
Pse nuk e madhëroni Allahun siç duhet?
Promo - Ta mësojmë Islamin me Albanin
A menduat se Ne ju krijuam kot ?!
Argumente për njerëzit me intelekt
Cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?
Cilat jane 7 mëkatet shkatërruese?!
Shfrytëzoji pesë gjëra para pesë të tjerave
S`ka ikje nga vdekja!
Nuk do te mbaronin fjalet e Allahut asnjehere!
Cilët i do Allahu?
Robërit e të Gjithmëshirshmit
Nevoja e njeriut për Krijuesin
Çka?
Mrekullia e Kur`anit
Gruaja martohet për...
Para se të bëhet vonë!
Ç`të mashtroi kundrejt Zotit tënd?
A nuk meditoni?
Për një jetë të re!
Çfarë ju bëri dobi?
Nata e jetës
Çdo çast është me vlerë!
Ramazani, muaji i pajtimit!
Në Ramazan angazhohu me...
Unë do të agjëroj
Dëmet shëndetësore te alkoolit
Deri kur?!
Nuk është i fortë ai që...
Shpenzimi i pasurisë në rrugë të Allahut!
Vlera e leximit të Kuranit
Si falen mëkatet?
Dora e sipërme është më e mirë se...
Ndal dhunës në shkolla!
Ta kursejmë ujin!
Pasuria ime, pasuria ime!
Pesë gjërat që e prishin zemrën
Forma e faljes së namazit
Ti je...
Çelësi më i rëndësishëm në jetë...
Fjala e shpëtimit
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemuslimanint
© Të gjitha të drejtat e rezervuara.
info@tijemusliman.com