BALLINA VIDEO URTËSI POROSI HYJNORE CICËRIMA PROFETIKE LUTJET E JETËS KËSHILLA ÇKA ËSHTË ISLAMI?
Si mos ti ushqesh te varfërit
Ndihmo familjen ne punet e shtepise | Modeli i persosur
Mos e kryej punen `shkel e shko`
Kujdesu për jetimin | Modeli i përsosur
Mos u dëshpero dhe shiko argumentet e mrekullueshme te Allahut në kozmos
Nëse e shikon me kujdes natyrën dhe dritën rreth vetes, do të vëresh shumë gjëra të çuditshme që do ta mbushin shpirtin dhe do të largojnë nga të gjitha pikëllimet dhe brengat.   Në përmbledhjen e haditheve të Buhariut dhe të Muslimit citohen shumë shembu ...
Mos u deshpro dhe dije se vetem permes leximit mund te permiresosh dukshem aftesite tua
Mos u deshpero per shkak te gjerave materiale ngase ato nuk kane vlere te vertet
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemuslimanint
© Të gjitha të drejtat e rezervuara.
info@tijemusliman.com