BALLINA VIDEO URTËSI POROSI HYJNORE CICËRIMA PROFETIKE KËSHILLA
UrtësiMos u dëshpëro ngase Zoti yt falë mëkate dhe pranon pendime Tejkalo shqetësimet dhe brengat Dëboje mërzinë nga jeta jote Lumturia e shokëve të të Dërguarit (paqja e Allahut qoftë mbi ta) Frenimi i emocioneve Arti i të qenit i lumtur E mira e diturisëBuzëqeshu Pikëllimi me Islam nuk është i lejuar as i preferuarDhe kështu u bëmë popullin më të drejtë Kujto Xhenetin, hapësira e të cilit është sa qiejt dhe Toka Ji i kënaqur me atë çfarë të ka caktuar Allahu, do të jesh njeriu më i pasur Mos u thyej nga gjëra të parëndësishmeNuk janë të gjitha problemet e kësaj bote problemet tuaDurimi është pasuri Thuaj: Udhëtoni nëpër Tokë Namazi, namazi... Merr mësim nga ata që janë në sprovë Prano jetën ashtu siç është Kur përmendet Allahu, zemrat vërtet qetësohen! Merre mjaltin por mos e thyej kosheren Besimi është vetë jeta! Dhuratë nga Allahu Shtëpia le të jetë e gjerë Ai është, i cili i përgjigjet nevojtarit, kur ky i drejtohetKrijo prej limonit pije të ëmbël Po, me të vërtetë, me vuajtjen vjen edhe kënaqësiaPërcaktimi i Zotit Mos u bëj parazit Plotëso kohën e lirë me punë Bamirësia ndaj të tjerëve të bën zemërgjerë Mos prit mirënjohje nga askush Si t’i kundërvihemi kritikës qëllimkeqe? Lere të ardhmen të vijëDita është vetëm e jotjaÇka u bë, u bë Mendo dhe bëhu mirënjohësJeto i lumturO Allah!
O Allah!
O Allah!
Aid el-Karni
"Atij i luten të gjithë ata që janë në qiej dhe në Tokë; çdo çast Ai është i zënë me diçka."
Kur detet të shqetësohen, valët të sulen, kur të fillojnë shtrëngatat, njerëzit në varkë do të bërtasin: "O Allah!"
Kur prijësi i deveve në shkretëtirë humbet, kur udhëtarët largohen nga shtegu dhe karvani humb rrugën, të gjitha ata luten: "O Allah!"
Kur të ndodhë një fatkeqësi, kur të pasojë një pikëllim, kur të mbulon zia, njeriu i dërmuar tërësisht lutet: "O Allah!"
Kur portat mbyllen para lypësve dhe errësira mbulon fytyrat e tyre, ata bërtasin: "O Allah!"
Kur rrugët dhe shtigjet të zhduken, kur shpresat të shuhen, njerëzit thërrasin: "O Allah!"
Kur toka të bëhet e ngushtë, edhe shpirti të mblidhet i tëri, klith: "O Allah!"

Të kujtova kur vuajtja e zezë si nata më mbuloi,
kur një tendë e pluhurosur mbuloi pamjen e kohës.

Emrin Tënd e thirra, e shpirti rënkoi,
dhe çdo brengë sakaq më kaloi.
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemuslimanint
© Të gjitha të drejtat e rezervuara.
info@tijemusliman.com